Під Авдіївкою сили АТО розгромили десант з Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Під Авдіївкою сили АТО розгромили десант з Росії

Під Авдіївкою сили АТО розгромили десант з Росії
Джерело:  online.ua

Бійці Збройних Сил України розгромили в районі промзони Авдіївки на Донбасі російський десант, втрати у бойовиків склали не менше 20 осіб, після чого російське командування бойовиків було змушене в терміновому порядку проводити заміну підрозділу.
Про це повідомив народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Підрозділ повітряно-десантних військ ЗС РФ (постійне місце дислокації - м. Псков, РФ) чисельністю до роти, яка брала участь в бойових діях в районі н.п. Ясинувата - «промзона» Авдіївки протягом двох останніх тижнів, в екстреному порядку замінено на підрозділ «1-го АК ДНР» (командир підрозділу має позивний «Чечен»)», - повідомив Тимчук.
«Причина заміни - втрати (непоправні і санітарні), яких зазнали російські десантники (не менше 20 чол.). Цей підрозділ проходив "обкатку" в зоні бойових дій, однак виявився не готовим до «вирішення бойових завдань», - повідомив координатор групи «Інформаційний спротив».
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опублікований відеосюжет про ситуацію в зоні АТО на Донбасі, також на кадрах відео показані позиції, з яких бойовики так званої ДНР ведуть стрілянину по українським військовослужбовцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?