Під час обстрілу Миколаєва армією РФ загинуло щонайменше 4 людини
Категорія
Україна
Дата публікації

Під час обстрілу Миколаєва армією РФ загинуло щонайменше 4 людини

Під час обстрілу Миколаєва армією РФ загинуло щонайменше 4 людини
Джерело:  online.ua

Представники Обласної прокуратури Миколаївської області зазначили, що в результаті нічного та ранкового ракетних обстрілів кремлівською армією житлових районів Миколаєва загинуло щонайменше 4 людини.

Джерело: сайт прокуратури Миколаївської області

Наслідки ракетного обстрілу окупантами Миколаєва 

У прокуратурі повідомили, що не менше трьох жителів міста загинули через влучання ворожої ракети  в багатоповерхівку. Ще одна людина загинула внаслідок влучання у рятувальну станцію.

Наразі відомо про загибель трьох цивільних осіб. З-під завалів п’ятиповерхового будинку вдалось дістати 11-річного хлопчика, якого госпіталізовано до лікарні, - йдеться в повідомленні. - Також ворожа ракета влучила у будівлю рятувальної станції Державного гірничо-рятувального загону ДСНС України. Загинув співробітник, який перебував на добовому чергуванні, - повідомляють представники обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Що відомо про наслідки ворожих обстрілів на Сумщині 

Керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив, що вранці 13 жовтня кремлівська армія обстріляла з важкої артилерії одну з громад на Сумщині.

Артилерійські удари припали по Миропільській громаді.

Ніч в області пройшла тихо. Але ранок у Миропільській громаді розпочався з обстрілів - 15 прильотів із САУ. Попередньо, без жертв, деталі згодом, - зазначив Живицький.

Обстріли Запорізької області 

Керівник Запорізької ОВА Олександр Старух зазначив, що кремлівська армія вранці 13 жовтня завдала удару по регіону.

Внаслідок багатогодинного масованого обстрілу Оріхова загинула одна людина та ще 13 мирних жителів отримали поранення.

Масованим багатогодинним обстрілом по маленькому мирному містечку окупант зруйнував житлові будинки вздовж центральної вулиці та у спальному мікрорайоні, - підкреслив Старух.

За його словами, внаслідок атаки ворога загинула жителька села Преображенка, що неподалік. Окрім цього, від обстрілу постраждали 13 людей:

  • в Оріхові - 9;

  • у Преображенці - 1;

  • в Степногірську - 3.

Глава ОВА також додав, що були зруйновані чергові об'єкти цивільної інфраструктури та комунальні мережі, приватні домівки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?