Під Черкасами накрили небезпечну банду: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Черкасами накрили небезпечну банду: з'явилися фото і відео

Під Черкасами накрили небезпечну банду: з'явилися фото і відео

Черкаська Служба безпеки України перекрила діяльність кримінального угруповання, яке займалося вимаганням грошей та рекетом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Діяльність злочинного угруповання, що спеціалізувалося на рекеті та вимаганні грошей, припинила Черкаська Служба безпеки України спільно з прокуратурою і поліцією", - йдеться в повідомленні.
Зокрема оперативники спецслужби затримали організатора кримінальної структури, в яку входило не менше десяти зловмисників, раніше неодноразово судимого за злочини насильницького характеру на прізвисько «Ашот».
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 і ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.


Як повідомляв ONLINE.UA, представники Служби безпеки України затримали службовця "верховного суду ДНР", який вирішив скористатися програмою "Тебе чекають вдома" і добровільно здатися українцям.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?