Під ГПУ принесли "діамантових прокурорів" з пінопласту: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Під ГПУ принесли "діамантових прокурорів" з пінопласту: опубліковано відео

Під ГПУ принесли "діамантових прокурорів" з пінопласту: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Під будівлею Генеральної прокуратури України пройшов антикорупційний мітинг, активісти принесли "діамантових прокурорів" з пінопласту.
Про це повідомляє кореспондент ONLINE.UA.
Також в мітингу взяв участь депутат Мустафа Найєм.
"Ніхто з нас не знає прізвища людини, яка повинна стати новим символом боротьби з корупцією. І на жаль, у нас є побоювання, що це буде хтось із оточення самого пана Шокіна", - сказав Найєм.
"Людину, яку ми запропонували, Сергія Горбатюка, ще позавчора хотіли відправити до Львівської області. Коли він відмовився, йому пригрозили звільненням. Ось так Генеральна прокуратура зараз бореться з корупцією", - додав він.
"Ми намагалися зробити так, щоб в Генеральній прокуратурі пройшла реформа, але органи, які зараз відбирають прокурорів у всіх областях, по маленьких містах, всі ті органи повністю підконтрольні пану Шокіну", - розповів депутат.
"З 15 числа почнуть працювати кваліфікаційні комісії. Більшість з цих комісій - це прокурори, знову таки, з оточення Шокіна, це ті люди, які прийматимуть рішення", - говорить Мустафа.
"Також ми отримали інформаційні матеріали з Генеральної прокуратури про те, що вони проштовхують на посаду генерального прокурора заступника пана Шокіна пана Столярчука", - заявив він.


Нагадаємо, заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що генпрокурора Віктора Шокіна і "діамантових" прокурорів пов'язують якісь справи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?