Під Харковом боєць ЗСУ наклав на себе руки: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Харковом боєць ЗСУ наклав на себе руки: з'явилися подробиці

Під Харковом боєць ЗСУ наклав на себе руки: з'явилися подробиці
Джерело:  NR

Вранці 6 травня скоїв самогубство один із бійців 54-ї окремої механізованої бригади, яка після виходу із зони АТО базується на Харківщині.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsRoom.

Інформацію про трагедію виданню підтвердили в оперативному командуванні ЗСУ "Схід" та військовій прокуратурі. За попередніми даними, причиною події могли бути сімейні обставини.

"Військовослужбовець 1977 року народження не вийшов вранці на шикування, його почали шукати і знайшли повішеним в розташуванні частини. Зараз розслідуванням того, що сталося займається Чугуївський райвідділ поліції і прокуратура", - повідомив військовий прокурор Харківського гарнізону Владислав Зубко.

Читайте також: Жахливий інцидент із колишнім бійцем АТО у Харкові: поліція завершила розслідування справи

В оперативному командуванні ЗСУ "Схід" повідомили, що до з'ясування трагічної події підключені представники військової служби правопорядку та командування бригади.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Вінниці з табельної зброї застрелився майор військової частини, що дислокується на території штабу Повітряних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?