Під Хмельницьким розбився військовий літак, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Під Хмельницьким розбився військовий літак, є загиблі

Під Хмельницьким розбився військовий літак, є загиблі
Джерело:  online.ua

Начальник прес-центру командування Повітряних сил ЗСУ Роман Юрчило повідомив, що у районі повороту на місто Красилів, приблизно за 20-30 км від Хмельницького, розбився військовий літак. Два пілоти загинули.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"Сьогодні близько 12:20 під час виконання навчального польоту було втрачено зв’язок з літаком Л-39 у районі населеного пункту Старокостянтинів. У результаті цієї катастрофи двоє пілотів загинуло. На місце події виїхала комісія командування Повітряних сил, також там працюють рятувальні служби та правоохоронні органи. Це навчальні польоти авіації, які проводилися сьогодні відповідно до плану заходів льотного вишколу. Такі польоти проходять майже щоденно", - повідомив Юрчило.

Читайте також: У Греції розбився літак, загинула сімейна пара з України

На місце події виїхала рятувальна служба та керівництво військової частини, що базується в Старокостянтинові Хмельницької області.

На даний момент проводяться слідчо-оперативні дії. Подробиці події встановлюються.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 вересня, на території Волочиського району Хмельницької області впав легкомоторний літак Z-37A. 58-річний пілот дістав переломи обох ніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?