Під Києвом поліцейські влаштували масштабну смертельну перестрілку: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом поліцейські влаштували масштабну смертельну перестрілку: з'явилися фото

Під Києвом поліцейські влаштували масштабну смертельну перестрілку: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 4 грудня під Києвом співробітники карного розшуку, так звані поліцейські розвідники, і працівники Державної служби охорони влаштували перестрілку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа Антона Геращенка.
"Цієї ночі в селищі Княжичі Броварського району сталася жахлива трагедія, в результаті якої загинуло 5 співробітників поліції. Обставини трагедії такі: Карний розшук міста Києва працював над затриманням небезпечної банди грабіжників, що системно грабували будинки киян і жителів Київської області. У цю ніч співробітники карного розшуку отримали оперативну інфомацию про те, що чергове пограбування може статися в селищі Княжичі. Туди виїхала група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД. На одній з вулиць селища Княжичі в споруджуваному приватному будинку було розміщено поліцейських розвідників, завданням яких було стежити за обстановкою і подати команду на затримання бандитів. Планувалося класичне затримання банди грабіжників в той момент, коли вони спробують розпочати здійснення злочинного задуму", - почав свою розповідь Геращенко.
Далі, за його словами, в одному з сусідніх будинків в автоматичному режимі спрацювала охоронна сигналізація, і на місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських розвідників.
"У той же час група захоплення, судячи з усього, вирішила, що співробітники розвідки потрапили в біду, захоплені злочинцями, які їх виявили, і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських розвідників. Далі між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка, що тривала кілька миттєвостей і забрала п'ять життів", - написав депутат і уточнив, що загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, що входив до групи захоплення.
За його словами, слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії і будуть посекундно відновлювати всі деталі того, що сталося і встановлювати причини інциденту.
"Троє підозрюваних у розбої, яких готувалися зловити "на гарячому", почувши перестрілку відмовилися від свого плану по грабунку і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєнні грабунків і розбої", - додав Геращенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер, 1 грудня,  на українсько-польському кордоні біля пункту пропуску "Шегині" митного поста Мостиська сталася перестрілка між Мобільною групою митників і декількома десятками контрабандистів.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?