Під Києвом прогримів вибух і спалахнула потужна пожежа: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом прогримів вибух і спалахнула потужна пожежа: з'явилися фото

Під Києвом прогримів вибух і спалахнула потужна пожежа: з'явилися фото

У ніч на середу, 22 листопада, на території колишньої овочевої бази в селищі Білогородка Київської області сталася масштабна пожежа і вибух.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана.
"О 01:51 виникла пожежа на території колишньої овочевої бази в Білгородці. Загальна площа складу 1200 м2. У будівлі були виставкові меблі та ДСП, велике горюче завантаження. Найближча водойма на відстані 1,5 км. Існувала загроза поруч розташованій складській будівлі", - написав він.

Читайте також: Через пожежу в центрі Києва евакуювали сотні людей: з'явилися фото
Для ліквідації пожежі зосереджено понад 20 одиниць техніки. Сусідські склади станом на 08:00 ранку пожежним вдалося відстояти. Близько 5:00 стався вибух, що спричинив обвал опорної балки будівлі. Рятувальники прогнозують повну ліквідацію пожежі до 18:00.
Як повідомляв ONLINE.UA, в штаті Канзас, США, на промисловому підприємстві з виготовлення аерозолів і інших хімічних речовин стався вибух.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?