Під Києвом стався інцидент між Нацполіцією та бійцями "Торнадо": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом стався інцидент між Нацполіцією та бійцями "Торнадо": з'явилося відео

Під Києвом стався інцидент між Нацполіцією та бійцями "Торнадо": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Вчора, 13 квітня, ввечері спецназ почав штурмувати базу, на якій знаходилися бійці розформованої спецроти МВС "Торнадо" в Боярці Київської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Мосійчука в Facebook.
"Спроба штурмувати базу, де забарикадовані бійці батальйону" Торнадо "- це ганебний непрофесіоналізм. Такі ризиковані дії військова прокуратура не погодила з МВС. Тепер ми всі в кроці від великого кровопролиття", - писав вчора ввечері Мосійчук.
Після чого він відправився на місце події і разом з першим заступником Голови Національної поліції Вадимом Трояном і екс-командиром полку "Азов", народним депутатом Андрієм Білецьким почав переговори з "торнадівцями".
Конфлікт вдалося залагодити, ніякого збройного конфлікту там не було.
"Трапилося непорозуміння, спричинене затриманням у Києві одного з бійців Торнадо. Жодного збройного протистояння не було. Як повідомляють керівники Національної поліції, жодного кримінального провадження проти торнадівців порушено не було і, як обіцяють, не буде. Зброя знаходиться у зброярнях і не використовувалась", - писав нардеп.
Зараз ситуація остаточно стабілізувалася.


Нагадаємо,  18 червня 2015 року голова МВС Арсен Аваков підписав наказ про розформування роти "Торнадо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?