Під Києвом у пансіонаті з переселенцями розпочали стрілянину
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом у пансіонаті з переселенцями розпочали стрілянину

Під Києвом у пансіонаті з переселенцями розпочали стрілянину

Під Києвом, в пансіонаті "Джерело" в Пуща-Водиці, де проживає 168 переселенців з Криму і Донбасу, сталися сутички між невідомими тітушками і колишніми бійцями батальйону "Азов".
Про це повідомила волонтер Леся Литвинова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"У "Джерелі" перестрілка. При всьому моєму ставленні до компактних поселень, там діти. Більше п'ятдесяти. І стрілянина - це точно не те, що їм потрібно. Від стрілянини вони один раз вже тікали", - написала вона.

Читайте також: Жи ття в окупованому Криму: мережу дико насмішило фото з новобудови


У свою чергу журналістка Марина Курапцева зазначила, що вогонь відкрили колишні бійці батальйону "Айдар", які також проживають у пансіонаті.
"Сьогодні вранці в будівлю прийшли тітушки з монтировками, вибили вікна, повисмикували дроти з усіх комунікацій, які вдалося виявити, налякали до напівсмерті жінок і дітей. Мами з дітьми ховалися на четвертому поверсі будівлі, поки йшов погром. Бійці "Айдара", які розміщені в пансіонаті "Джерело", відкрили вогонь у повітря, щоб відігнати буйнопомішаних, що напали на пансіонат", - написала вона в своєму Facebook.


При цьому журналістка додала, що переселенці живуть в цьому пансіонаті з 2014 року, і "майже з моменту їх заселення людям надходять погрози про виселення".
У свою чергу одна з переселенок, яка проживає в "Джерелі", підтвердила "Новостям Донбасса" факт нападу тітушек.
"Невідомі вибили скло і розбили трансформаторну підстанцію. Одну жінку госпіталізували. Сама Віра з дитиною планує покинути пансіонат", - зазначили журналісти.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було названо офіційне число загиблих захисників України за час АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?