Під Маріуполем бойовики ДНР влаштували ураганні обстріли
Категорія
Події
Дата публікації

Під Маріуполем бойовики ДНР влаштували ураганні обстріли

Під Маріуполем бойовики ДНР влаштували ураганні обстріли
Джерело:  online.ua

У мережі інформують про загострення ситуації на маріупольському напрямку в зоні антитерористичної операції на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


Читайте також: Бойовики ДНР продовжують стріляти: в Україні показали фото страшних наслідків


Згідно поширюваним в соцмережах даним, в останні 3-4 дні в районі Маріуполя помітно посилилися обстріли бойовиків угруповання ДНР.


Блогер Ярослав Матюшин написав: "Під Маріуполем прильоти, скла тремтять у всіх. Деяким чується РСЗВ. Щось загострився георгіївський гумус".



Блогер, який пише під ніком Василь Стус, також відзначив: "Маріуполь четвертий день поспіль лінія Широкино-Гнутове-Павлопіль здригається від потужних обстрілів. Сьогодні знову важке, все місто чує". За його словами, обстріли ведуться з озброєння 152-мм калібру.



Деякі з користувачів зв'язали різке загострення обстрілів радістю сепаратистів з  переговорами російського лідера Володимира Путіна з президентом США Дональдом Трампом. Так, Semenova Irina написала: "Бек вокал телефонних переговорів Трампа і Путіна".


Nazar Rozlutsky: "У них радість - сам Трамп зволив передзвонити батюшці-царю!"


Білоруський партизан: "Поки Трамп мило розмовляв з Путіним, нам повідомили з Маріуполя, що там "довбали як в останній раз". На радощах, мабуть".


Як повідомляв ONLINE.UA,  за добу 27 січня в зоні АТО зафіксували 60 обстрілів, в результаті яких були поранені бійці ВСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?