Під Одесою фанати Путіна побили ветерана АТО: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Одесою фанати Путіна побили ветерана АТО: з'явилося фото

Під Одесою фанати Путіна побили ветерана АТО: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Невідомі фанати президента РФ Володимира Путіна в Ізмаїлі Одеської області побили ветерана АТО, екс-бійця "Правого сектора" з позивним "Докер".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Правий сектор Одеса" в Facebook.
"Повертаючись додому увечері, випадково натрапив на групу з п'яти проросійських молодиків, які, дізнавшись, що друг "Докер" - націоналіст і воював в рядах "Правого сектора", кинулися його бити. На цьому конфлікт не закінчився. Ці ж злочинці чекали бійця прямо під його будинком, однак були вже озброєні бейсбольними бітами і мали на меті завершити свою брудну справу і вивезти націоналіста в ліс. На цей раз жителі встали на захист "Докера" і зуміли відігнати бидло", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: П ідлітки влаштували цинічне побиття в київському храмі: з'явилися фото і відео
Потерпілий пообіцяв помститися кривдникам.
"Не очікував, що таке може трапитися. Це місцеве бидло побачило червоно-чорний браслет у мене на руці. Далі почали мені погрожувати, а як в суперечці дізналися, що я воював в рядах "Правого сектора", то напали на мене. Це неприпустимо в Україні. Всі знають, що ворог Росія, і зараз потрібно її побороти. І крім того, що вони на Донбасі псують життя українцям, то тепер намагаються і тут. Таке не повинно повторюватися, ми знайдемо винних і їх покараємо", - цитують на сторінці ПС самого "Докера".




Як повідомляв ONLINE.UA, учасника проекту "Голос країни-6" Костянтина Дмитрієва, більш відомого під псевдонімом Constantine, побили і пограбували в Одесі ввечері 26 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?