Під Одесою ледь не повторилося Криве Озеро: з'явилися подробиці НП
Категорія
Події
Дата публікації

Під Одесою ледь не повторилося Криве Озеро: з'явилися подробиці НП

Під Одесою ледь не повторилося Криве Озеро: з'явилися подробиці НП
Джерело:  online.ua

У Калинівці Іванівського району Одеської області поліцейські побили чоловіка, до якого приїхали за викликом, при цьому інцидент нагадав трагедію в Кривому Озері: тоді поліцейські застрелили місцевого жителя, прибувши в його будинок за викликом дружини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на kp.ua.
Про подію заявили самі поліцейські, відзначає видання.
«Чергових викликала жінка, поскаржившись, що її чоловік буянить... Попередньо, чоловік був у стані алкогольного сп'яніння», - повідомила заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Анастасія Якубенко.
За її словами, на виклик виїхали 4 члени слідчо-оперативної групи. Намагаючись вгамувати чоловіка, правоохоронці побили його, потім його довелося відвезти в лікарню.
Надавши першу медичну допомогу, лікарі виписали пацієнта додому, позаяк він отримав несерйозні пошкодження, зазначає видання.
За фактом побиття чоловіка поліцейськими відкрито кримінальне провадження, на час розслідування правоохоронців відсторонили від служби.
У разі визнання судом їх провини поліцейські отримають від 3 до 8 років позбавлення волі.
Як повідомляв ONLINE.UA, після резонансного вбивства в Кривому Озері Миколаївської області і п'яного дебошу в Миколаєві мер Миколаєва Олександр Сенкевич заявив, що в області потрібно провести обряд освячення прямо з вертольота.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?