Під Одесою прогримів вибух, є загиблі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Одесою прогримів вибух, є загиблі: опубліковані фото

Під Одесою прогримів вибух, є загиблі: опубліковані фото

У понеділок вранці, 20 лютого, в Лиманському районі Одеської області стався вибух одноповерхового житлового будинку, в результаті якого загинули дві особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС в Одеській області.
"20 лютого о 10:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Лиманському районі в садовому товаристві Степове на вул. Четверта лінія, 1040 ймовірно стався вибух побутового газу з послідуючим горінням одноповерхового житлового будинку", - йдеться в повідомленні.
О 10:35 до місця події прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи, які встановили, що в результаті вибуху сталося руйнування покрівлі і несучої стіни будинку, пожежа розповсюдилася на площі 100 кв. м.
Читайте також: В Києві відбувся дивний вибух: з'явилися фото з місця подій
О 11:24 пожежу локалізовано та в 11:42 ліквідовано. О 12:08 на місці події було виявлено тіло одного загиблого, а в 12:38 - другого. Подальші пошуково-рятувальні роботи тривають.
Як повідомляв ONLINE.UA, в населеному пункті Глухів на Сумщині на території військової частини Збройних сил України сталася пожежа, в результаті якої загинуло двоє військовослужбовців, ще один постраждав.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?