Під персональні санкції України потрапили Кадиров, Кисельов та "міністри" бойовиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Під персональні санкції України потрапили Кадиров, Кисельов та "міністри" бойовиків

Під персональні санкції України потрапили Кадиров, Кисельов та "міністри" бойовиків
Джерело:  president.gov.ua

Під персональні санкції Ради національної безпеки і оборони України потрапив глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров, російський пропагандист Дмитро Кисельов, глава Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін та інші російські чиновники й так звані “міністри” ДНР-ЛНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Додатку фізичних осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції), до рішення РНБО, опублікованому на сайті президента України.

Зазначається, що серед інших у санкційному списку опинилися глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров, генеральний директор російського міжнародного інформаційного агентства "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов, голова Комітету з міжнародних відносин Державної думи Федеральних зборів РФ Олексій Пушков та глава Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін.

Читайте також: Україна запровадила санкції проти російського олігарха Малофеєва

Також під санкції потрапили низка так званих “міністрів” та інших бойовиків ДНР та ЛНР. Загалом у списку 1228 осіб. Термін дії санкцій — один рік.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 травня президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?