Під Радою протестують проти попси російською: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Радою протестують проти попси російською: з'явилися фото

Під Радою протестують проти попси російською: з'явилися фото
Джерело:  Новини Донбасу

У четвер, 12 травня, в Києві під будівлею Верховної Ради активісти вимагають впровадження 75% квоти для творів українською мовою на радіо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
Як повідомляють організатори, їх мета - домогтися від Комітету свободи слова та інформаційної політики українського парламенту внесення поправок в законопроект «Про телебачення і радіомовлення» №3822 від 27 січня.
Цей законопроект був внесений народними депутатами Олегом Медуницею, Іваном Крульком, Ігорем Артюшенком та Олегом Ляшком. У рамках акції проводиться збір підписів на підтримку цього законопроекту.
Активісти принесли з собою плакати з написами «зупинимо повзучу русіфікацію», «Не повторюйте шлях Білорусі», «Де лунає російська попса, Туди приїдуть російські танки», «Говори в офісі українською - покажи, что маєш характер» тощо.
Нагадаємо, раніше депутати відмовилися схвалити в другому читанні законопроект про впровадження квот на україномовні пісні для радіо.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?