Під Радою зустрілися захисники повій і сімейних цінностей: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Радою зустрілися захисники повій і сімейних цінностей: з'явилися відео

Під Радою зустрілися захисники повій і сімейних цінностей: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Біля будівлі Верховної Ради України в Києві 3 березня зібралися два мітинги: проти штрафів за заняття проституцією і на підтримку сімейних цінностей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.

Читайте також: У Києві мітингували секс-працівники: з'явилися фото і відео
До Міжнародного дня захисту прав секс-працівників в Києві був запланований "марш повій", якому передував мітинг біля Ради, в якому взяло участь кілька десятків правозахисників, активістів і секс-працівників, які вимагають скасування адміністративної відповідальності за заняття проституцією.
Так учасники тримали в руках плакати з написами: "Чим депутат краще повії?" і "Карайте тільки за політичну проституцію".




Навпроти утворився інший мітинг, в якому брало участь близько десятка людей, які виступають за збереження сімейних цінностей і проституції як явища.



Після мітингів учасники акції на підтримку проституції провели ходу, під час якої за "посвідченням секс-працівника" намагалися потрапити в будівлю Ради і Кабміну для передачі законопроекту про скасування адмінвідповідальності за заняття проституцією, проте в будівлю їх не пустили. Однак біля будівлі Адміністрації президента до них вийшов представник АП, якому і був переданий законопроект.
Відзначається, що захід пройшов спокійно, в супроводі незначної кількості правоохоронців.
Як повідомляв ONLINE.UA, це не перший подібний захід в столиці. Так у грудні 2016 року працівники секс-індустрії провели акцію біля будівлі МВС проти залякування і переслідування за роботу в сфері надання інтимних послуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?