Під СБУ палили фаєри через затримання лідера "Азова": опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під СБУ палили фаєри через затримання лідера "Азова": опубліковано фото

Під СБУ палили фаєри через затримання лідера "Азова": опубліковано фото

У Києві пройшла акція "Азова" і активістів на підтримку затриманих голови громадянського корпусу "Азов-Крим" - Станіслава Краснова і його подруги Оксани Шелест.
Про це написала активіст Тамара Шевчук на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.


Тетяна Шевчук повідомила подробиці затримання Оксани Шелест від її державного адвоката. За його словами, Оксана зараз знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ, а Станіслава Краснова "останній раз бачили на Володимирській 33 (в ізоляторі його немає)".
Шевчук зазначила, що о 9:30 29 лютого СБУ пояснить причину затримання Станіслава Краснова. Очікується, що ввечері того ж дня відбудеться перше судове засідання у справі. Зауважимо, що Станіслав воював в Пісках, учасник кримської блокади, активний громадський діяч тощо.


Раніше повідомлялося, що в місті Білозерськ Донецької області Громадський корпус полку «Азов» провів «мирну» ходу, яка закінчилася бійкою з мером Білозерська Сергієм Макеєвим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?