Під вікнами Зеленського вперше зібралися пікетувальники: що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Під вікнами Зеленського вперше зібралися пікетувальники: що відбувається

Під вікнами Зеленського вперше зібралися пікетувальники: що відбувається
Джерело:  online.ua

Під Офісом президента, який знаходиться вулиці Банковій у центрі Києві, сталися сутички обурених інвесторів з правоохоронцями, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

За словами заступниці керівника відділу комунікації поліції Києва Яни Семенюк, під ОП прийшли інвестори, яким нечесні забудовники не добудували будинки. Їхня акція в урядовому кварталі триває від самого ранку. Спершу вони були під Верховною Радою, потім прийшли на Банкову.

"Інвестори хотіли зайти у будівлю, стукали у двері, але правоохоронці їх відтіснили. Постраждалих немає, порушень не зафіксовано", - каже Семенюк.

Також вказано, що невдоволені інвестори забудови нібито хотіли подати якусь заяву президенту Володимиру Зеленському.

Варто зазначити, що це перший подібний випадок з часу, коли Банкову відкрили для звичайних громадян після обрання президентом Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 великих фінансово-промислових груп України підписали меморандум про взаємодію влади та бізнесу.  Вказано 15 головних принципів ведення бізнесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?