Підемо до кінця: в США прийняли нове важливе рішення по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Підемо до кінця: в США прийняли нове важливе рішення по Росії

Підемо до кінця: в США прийняли нове важливе рішення по Росії
Джерело:  online.ua

Сенат США починає власне розслідування про вплив  російських кібератак  на процес виборів президента США, а також про можливі зв'язки з Москвою людей, задіяних в американській політичній виборчої кампанії.


Про це йдеться в спільній заяві сенатора-республіканця Річарда Барра і демократа Марка Уорнера, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Голос Америки».


"Комітет до кінця пройде шлях, яким його поведе розслідування. Ми проведемо розслідування оперативно і доберемося до істини. Принагідно, Комітет проводитиме відкриті слухання з метою інформування громадськості про хід розслідування", - сказано в заяві сенатського комітету з питань розвідки в Twitter.


Читайте також:  Трамп може вдарити вже скоро - американські розвідники дали тривожний для Путіна прогноз


В рамках розслідування будуть допитані представники адміністрації чинного президента США Барака Обами, а також команди обраного президента США Дональда Трампа.


Також наголошується, що тих, хто відмовиться давати показання добровільно, будуть викликати в суд повістками.


Підкреслюється, що частина слухань будуть закритими, але заключна їх частина буде представлена громадськості.




Раніше сенатор-демократ Тім Кейн, колишній кандидат у віце-президенти США від Демократичної партії висловлював надію, що сенатське розслідування обставин російського втручання у вибори в США завершиться імпічментом Трампа.


Республіканець Річард Бурр (Richard Burr) є головою сенатського комітету з питань розвідки, пост віце-голови займає сенатор-демократ Марк Уорнер.


Нагадаємо,  в США прийняли рішення про усунення президента Росії Володимира Путіна після його втручання у вибори американського президента, заявив в блозі на ONLINE.UA російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?