Підготовка до Євробачення: Джамала показала нове відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підготовка до Євробачення: Джамала показала нове відео

Підготовка до Євробачення: Джамала показала нове відео
Джерело:  online.ua

Кримськотатарська  співачка Джамала, яка представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2016 в Швеції, показала нове відео процесу підготовки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео ГромадськогоТВ в YouTube.
У перервах між репетиціями Джамала цікаво проводить своє дозвілля. Співачка покаталася на американських гірках та інших атракціонах.
Коли вона поверталася після відпочинку, під входом на знімальний майданчик Євробачення, команда Джамали буквально вирвала її з рук знімальної групи телеканалу "Росія", яка чекала співачку.


Першу репетицію на головній сцені Європи Джамала провела 5 травня, перед якою сильно хвилювалася.
Нагадаємо,  співачка Джамала виграла фінал національного відбіркового конкурсу "Євробачення 2016" в Україні. За результатами голосування, співачка з піснею "1944" про долю кримськотатарського народу отримала 6 балів. Цією композицією Джамала хоче привернути увагу світової громадськості до проблеми окупації Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?