Підготовка до масштабної війни: Генштаб РФ виступив з резонансною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Підготовка до масштабної війни: Генштаб РФ виступив з резонансною заявою

Підготовка до масштабної війни: Генштаб РФ виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Влада РФ запевняє, що наразі Росія не веде ніяких військових приготувань, про які пише ряд "русофобських ЗМІ". З даною заявою виступив начальник Генерального штабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Хочу також спростувати тезу про нібито підготовку до військових дій нашою країною, що зараз активно тиражується русофобськими ЗМІ і використовується в розгорнутій антиросійської західній пропаганді", - сказав він.

Герасимов також продовжує стверджувати, що російські збройні сили відкриті "як в питаннях розв'язуваних ними завдань, так і в підходах до забезпечення регіональної та глобальної стабільності". За його словами, країни Заходу нібито провокують внутрішньодержавну нестабільність, "просуваючи демократію шляхом так званого гуманітарного втручання".

Окрім того, Герасимов запевняє, що США хочуть за допомогою своєї глобальної ПРО позбавити Росію і Китай можливості завдавати удари.

Як повідомляв ONLINE.UА, начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко заявив, що особливість російсько-української війни полягає в тому, що упродовж всього години вона може перетворитися у повномасштабний конфлікт із залученням сухопутних, морських та авіаційних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?