Підійшов ворожий загін: з'явилися подробиці загибелі молодого бійця АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Підійшов ворожий загін: з'явилися подробиці загибелі молодого бійця АТО

Підійшов ворожий загін: з'явилися подробиці загибелі молодого бійця АТО

У мережі розповіли, як  26 січня в зоні АТО на Донбасі загинув 22-річний український військовий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на фонд "Повернись живим".
"Міномети і артилерія не вщухають по фронту вже кілька діб. Ось під прикриттям мінометів дуже близько підійшла диверсійно-розвідувальна група сепарів. У хлопця потрапила куля, пробила бронежилет, пробила легеню. Шансів вижити практично не було...", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що військового звали Сергій Непсов, йому було всього 22 роки.
"Це не просто загинула людина. Це зупинилося життя цілої родини. У них уже ніколи не буде так, як завжди. Його батьки ніколи не спатимуть спокійно. Всі плани, надії - все можна перекреслювати і передумувати заново... Скільки б їх не гинуло - це не загибель кожної окремої людини, це загибель цілої сім'ї. Кожної мами, кожної дружини, кожної дитини. Чортова війна декому не дає навіть шансу спробувати життя на смак. І байдуже йому 22 роки, або 45. З людиною зникає цілий світ", - відзначили фонді.

Читайте також: Бойовики ДНР продовжують стріляти: в Україні показали фото страшних наслідків
"Можливо Сергій міг вижити, якби ДРГ помітили раніше, якби вони не підходили під прикриттям мінометів, ще купа «якби». Зрештою, яка різниця - людини немає, але є війна. І смертями вона нагадує про себе. Нагадує , що не закінчена. Нахабно просить не ігнорувати її", - додали волонтери.
Як повідомляв ONLINE.UA,  за минулу добу бойовики 60 разів обстрілювали позиції ЗСУ в зоні АТО на Донбасі з важкого озброєння, троє українських військових були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?