Підконтрольний Януковичу канал переходить до людини Порошенка - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Підконтрольний Януковичу канал переходить до людини Порошенка - ЗМІ

Підконтрольний Януковичу канал переходить до людини Порошенка - ЗМІ
Джерело:  Детектор медіа

Громадянин Росії Олексій Семенов, екс-генпродюсер телеканалу NewsOne, спільно з двома громадянами Росії Матвієм Ганапольським і Євгеном Кисельовим на основі телеканалу «Тоніс» створюють новий інформаційний телеканал України.
Про це в інтерв'ю виданню «Детектор медіа» повідомив Олексій Семенов.
Як зазначає «Детектор медіа» з посиланням на свої джерела, до фінансування проекту має відношення інвестбанкір, фінансовий консультант Петра Порошенка, партнер в компанії IСU Макар Пасенюк. Сам Пасенюк поки цю інформацію не підтвердив.
Семенов планує створити на «Тонісі» масштабний апаратно-програмний комплекс і зробити канал лідером інформаційного мовлення.
У той же час, як відзначає Главком.уа, раніше ЗМІ повідомляли про те, що під час обшуку МВС було вилучено документи, які підтверджують незаконне отримання людьми Януковича контролю над телеканалом «Тоніс». Екс-власник «Тонісу» Володимир Костерін також заявляв про тиск на нього режимом Януковича і те, що канал у нього забрали під тиском і він не отримав за нього гроші. Згідно з інформацією з оточення Костеріна, він готовий в суді доводити факт рейдерського захоплення телеканалу.
Семенов раптово залишив пост генерального продюсера NewsOne на початку січня, не попередивши про це власника каналу, народного депутата Євгена Мураєва, і повів із собою частину колективу, в тому числі найбільш рейтингових ведучих - Ганапольского і Кисельова. За однією з версій, така різка дія стало відповіддю Мураєву з боку Пасенюка на активну критику партнера Пасенюка, голови НБУ Валерія Гонтаревої і однією з умов Пасенюка до Семенова, відзначає видання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?