"Підлі щури будуть покарані": що пообіцяв українцям новопризначений заступник секретаря РНБО Кривонос
Категорія
Україна
Дата публікації

"Підлі щури будуть покарані": що пообіцяв українцям новопризначений заступник секретаря РНБО Кривонос

"Підлі щури будуть покарані": що пообіцяв українцям новопризначений заступник секретаря РНБО Кривонос
Джерело:  online.ua

Новопризначений заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос пообіцяв українцям, що буде жорстко припиняти й карати випадки корупції і розкрадання в оборонній сфері та армії України, передає ONLINE.UA.

Чиновник стверджує, що вже має план дій щодо захисту України. Він розповів про програму "П'ять кроків до перемоги", яка нібито в короткі терміни дозволить зробити Україну ще сильнішою, більш згуртованою і майже унеможливить старання Росії проявляти агресію на території нашої країни.

"Що стосується роботи з реформування оборонної промисловості... Я докладу максимум зусиль, щоби зробити неможливими прояви корупції, мародерства в армії. І ті підлі щури, які намагалися або намагаються розкрасти армію, розікрасти нашу державу, я впевнений, вони будуть покарані", - запевнив він.

Як відомо, екс-кандидата у президенти та заступника командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ Сергія Кривоноса призначили заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони України.  На цій посаді він буде безпосередньо опікуватися питаннями переозброєння ЗСУ та інших військових формувань, питаннями військово-технічного співробітництва і питаннями взаємодії з НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UА, лідерка фракції "Батьківщина", кандидатка у президенти Юлія Тимошенко заявила, що разом з іншими фракціями  починають початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка  після того, як було опубліковано розслідування журналістів про збагачення його оточення в оборонній сфері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?