Підліток з другом затримали поліцейського-педофіла на Київщині
Категорія
Події
Дата публікації

Підліток з другом затримали поліцейського-педофіла на Київщині

Підліток з другом затримали поліцейського-педофіла на Київщині

На Київщині затримано поліцейського, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт прокуратури Київської області.
Встановлено, що 26-річний правоохоронець, створивши сторінку в соціальній мережі від імені дівчини, почав листування з 15-річним хлопцем, де надсилав йому повідомлення непристойного змісту і пропонував інтимну близькість.
"Надалі правоохоронець домовився про зустріч з неповнолітнім для задоволення своєї статевої пристрасті неприродним шляхом. Неповнолітній хлопець прийшов на зустріч разом зі своїм другом, хлопці затримали міліціонера і викликали поліцію", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Читайте також: Для підтримки Путіна до Криму приїхав німецький педофіл: опубліковані фото
"Зараз старшому сержанту поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) КК України", - додали у відомстві.
Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Як повідомляв ONLINE.UA, в українському виші пройшло дефіле в купальниках за участю неповнолітніх студенток, що викликало шквал обурення і емоційних обговорень в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?