Піднято уламки фюзеляжу загиблого Ту-154: з'явилися відео та фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Піднято уламки фюзеляжу загиблого Ту-154: з'явилися відео та фото

Піднято уламки фюзеляжу загиблого Ту-154: з'явилися відео та фото

У процесі пошукових робіт на місці, де  в Чорне море впав літак Ту-154 Міноборони Росії, витягли частину фюзеляжу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".


Середню частину фюзеляжу знайшли приблизно в 1,8 км від Сочі на глибині в 25 метрів. Уламок має довжину і ширину близько п'яти метрів. Крім цього, в ЗМІ з'явилися дані про знайдені тіла загиблих.


"На поточний момент підняті останки близько 80 осіб", - йдеться в повідомленні "Інтерфаксу", що посилається на джерело в оперативному штабі. У той же час, ТАСС, цитуючи джерело в силових структурах, інформує про підняття "70 фрагментів тіл". Відзначимо, що офіційного підтвердження інформації ще не надходило.


Читайте також: З'явилося відео підйому уламків Ту-154 в Росії


За інформацією РІА Новини, в 15:15 за київським часом в Чорному морі припинили пошуки уламків літака, але рятувальні кораблі Росморрічфлоту залишилися поблизу місця події.


У мережі з'явилися фото і відео з місця катастрофи Ту-154:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Федеральній службі безпеки РФ заявили про наявність свідків та відеозаписів катастрофи Ту-154.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?