Підозрюваний в недбальстві екс-міністр оборони порівняв себе з Шуріком із «Кавказької полонянки»
Категорія
Україна
Дата публікації

Підозрюваний в недбальстві екс-міністр оборони порівняв себе з Шуріком із «Кавказької полонянки»

Підозрюваний в недбальстві екс-міністр оборони порівняв себе з Шуріком із «Кавказької полонянки»
Джерело:  online.ua

Колишній міністр оборони Михайло Єжель, який підозрюється у службовій недбалості, повернеться в Україну в тому випадку, якщо будуть гарантії його безпеки і зняті проти нього звинувачення, а то "виходить, як у Шурика".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"ГПУ звинувачує мене в надуманих злочинах. Коли буду впевнений, що не існує небезпеки мені і моїй родині, будуть зняті незаконні звинувачення - повернуся в Україну", - написав екс-міністр оборони.
Єжель зазначив, що готовий співпрацювати зі слідством і впевнений, що звинувачення проти нього будуть зруйновані в справедливому суді.
Він запевнив, що ніякого складу злочину в його діях немає.
За словами Єжеля, він з сім'єю перебуває в Білорусі і отримує українську пенсію в розмірі 11 700 гривень.
"У той же час я розумію, що закриття будь-якої кримінальної справи проти «невгодних» для теперішньої влади політично невигідно", - пише Єжель.
"Але якщо вже задекларували розбудову правової держави, то починайте, перш за все, з себе і керуйтеся законами і принципом верховенства права, а не політичними інтригами і особистими амбіціями, списуючи всю свою неспроможність на колишню владу", - додав він.
"А то виходить, як у Шурика: «Вибачте, а каплицю теж я розвалив?!»", - обурений екс-міністр.
Нагадаємо, головна військова прокуратура повідомила про підозру колишньому міністру оборони Михайлові Єжелю  в службовому недбальстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?