Підозрюваного у вбивстві мотоцикліста у Києві взяли під варту на 2 місяці
Категорія
Події
Дата публікації

Підозрюваного у вбивстві мотоцикліста у Києві взяли під варту на 2 місяці

Підозрюваного у вбивстві мотоцикліста у Києві взяли під варту на 2 місяці
Джерело:  online.ua

Підозрюваний у вбивстві мотоцикліста, яке сталося на вулиці Харківське шосе у Києві ввечері 24 травня, заарештований рішенням суду строком на 2 місяці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на речницю столичної прокуратури Надію Максимець.

Читайте також: Справу київського копа, що застрелив підлітка, розглядатиме суд присяжних

"Дарницький райсуд столиці задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури N2 та обрав підозрюваному у вбивстві мотоцикліста на Харківському шосе безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб", - повідомила речниця на своій сторінці у Facebook.
"Йому оголошено про підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство - ред.). Триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини скоєного злочину", - додала Максимець.

Як повідомляв ONLINE.UA, чоловік, якого одразу після скоєння злочину оголосили у розшук, сам здався правоохоронцям, прийшовши до Дарницького райвідділку Нацполіції Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?