Підприємницький "майдан" під Київрадою: з'явилося яскраве відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Підприємницький "майдан" під Київрадою: з'явилося яскраве відео

Підприємницький "майдан" під Київрадою: з'явилося яскраве відео
Джерело:  online.ua

У Києві під будівлею Київради триває  акція протесту, на яку вийшли близько двох сотень власників малих архітектурних форм, вимагаючи скасувати заборону продажу алкоголю в МАФах столиці.


Про це повідомляє кореспондент ONLINE.UA.


"У мене є інформація, що вони вже консультуються між фракціями, консультуються з мером .. І якщо ми зараз підемо, вони все спустять на гальма, їм тільки це і потрібно. Ми їм тут муляємо очі", - сказав один з учасників акції.


"Вища влада хоче ввести приватні виконавчі служби. Підприємці на собі відчули, що таке ганебна втрата власного майна в частині їх споруд", - сказала активіст.


Нагадаємо, 17 березня Київрада заборонила продаж алкоголю у тимчасових спорудах торговельного та культурно-побутового призначення (МАФах). 8 квітня ця рішення Київради підписав мер Києва Віталій Кличко. 12 квітня розпорядження КМДА про заборону продажу алкоголю в малих архітектурних формах вступило в силу.


Раніше представник ВО "Свободи"  Олександр Аронець заявив, що невідомі люди в камуфляжі з'явилися на першому поверсі Київради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?