Підрив банку в Херсоні: з'явилися відео моменту НП і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Підрив банку в Херсоні: з'явилися відео моменту НП і подробиці

Підрив банку в Херсоні: з'явилися відео моменту НП і подробиці
Джерело:  Сьогодні

Для підриву відділення банку "Південний", який здійснили в Херсоні увечері 12 вересня, був використаний газовий балон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сегодня".
"Стався імовірно об'ємний вибух неконденсованої вибухової речовини", - пояснив глава вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції України в Херсонській області Андрій Покушалов.
Примітно, що в результаті вибуху вціліли банківські гроші, в зв'язку з чим працівники банку "Південний" пропонують власну версію того, що сталося: на їхню думку, невідомі намагалися підірвати не банкомат, а двері відділення. "Характерними ознаками був підрив вхідних дверей. Обурених, скривджених осіб, що загрожували, ми ніколи не бачили. Тож у цій ситуації по-іншому ми пояснити не можемо", - підкреслив начальник служби безпеки банку В'ячеслав Лисецький.
На місці події працюють вибухотехніки, працівники газової служби та слідчі, які займаються оцінкою завданих банку збитків, а також встановленням причин та організаторів вибуху.
У мережі з'явилося відео з місця інциденту:


Нагадаємо, інформація про вибух надійшла до правоохоронців о 22:10, а звук вибуху було чути на кілька кварталів. В результаті події ніхто не постраждав, але вибуховою хвилею було пошкоджено фасад будівлі, двері і банкомат.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 30 липня відділення банку "Південний" підірвали в Запоріжжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?