Підтримка мільйонна: відвертий кліп KАZKA став лідером престижного музичного чарту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підтримка мільйонна: відвертий кліп KАZKA став лідером престижного музичного чарту

Підтримка мільйонна: відвертий кліп KАZKA став лідером престижного музичного чарту
Джерело:  online.ua

Відвертий кліп KАZKA на пісню "Палала", який викликав бурхливу реакцію у шанувальників Олександри Зарицької, очолив престижний музичний чарт YouTube Music. Еротичне відео стало "номером 1" в Hotlist. Про нове досягнення повідомляється в InstaStories на сторінці колективу, передає ONLINE.UA.

"Відеокліп на пісню "Палала" номер 1 в Hotlist на YouTube Music. Це просто вау! Ми в захваті!" - поділилися успіхом музиканти з шанувальниками.

Слід зазначити, що в музичному чарті кліп KАZKA обійшов популярних російських артистів, таких як співачка Ольга Бузова і група "Пошлая Моллі", а також відомих зарубіжних зірок - співака Алека Бенджаміна і групу Coldplay.

Нагадаємо, новий кліп на пісню "Палала" гурт KАZKA показав в кінці грудня. Відео зняв відомий кліпмейкер Алан Бадоєв, який включив в кліп відверті еротичні елементи, які шокували українців. Не всі відверті образи, в яких перед глядачами появилася Саша Зарицька, припали до душі її шанувальникам. Проте кліп і пісня стали популярними не тільки в Україні, а й далеко за межами нашої країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що гурт KAZKA підкорює Україну новим хітом "Колишні". Ця пісня стала четвертою з другої студійної платівки музичного колективу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?