Підтримуємо кожне рішення: Зеленський приймає емоційні привітання з днем ​​народження
Категорія
Україна
Дата публікації

Підтримуємо кожне рішення: Зеленський приймає емоційні привітання з днем ​​народження

Підтримуємо кожне рішення: Зеленський приймає емоційні привітання з днем ​​народження
Джерело:  online.ua

25 січня 2020 року президенту України Володимиру Зеленському виповнилося 42 роки. З днем народження його привітав білоруськи лідер Олександр Лукашенко, а також дружина Олена та друзі з "Кварталу 95", повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, пресслужба Лукашенка опублікувала текст привітання Зеленському від білоруського лідера. У ньому Лукашенко побажав українському президенту здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і добра, а також зазначив, що задоволений співпрацею між Україною та Білоруссю.

"Упевнений, що взаємодія на вищому рівні дасть змогу поглибити дружні зв'язки між білорусами і українцями, а Ваше віддане служіння на користь Батьківщини і надалі сприятиме процвітанню України", - йдеться в привітанні Лукашенко.

Перша леді України Олена Зеленська зворушливо звернулася до чоловіка в день народження. Вона опублікувала пост в Instagram із загальною фотографією з чоловіком, на якому сім'я виглядає неймовірно щасливою.

"Безпечно. Затишно. Ніколи не спокійно, але завжди цікаво. Так відчуваєш себе, коли поруч - справжній чоловік. Той, на кого можеш покластися у всьому ... Коханий, з твоїм днем! .. Спасибі за кожну мить разом! .. Завжди з тобою, завжди на твоєму боці! ", - йдеться в привітанні Олени Зеленської.

Студія "Квартал 95" також привітала президента України Володимира Зеленського з днем народження. Друзі та колеги українського лідера відзначили, що пишаються і підтримують кожне рішення Володимира Олександровича, підкресливши, що вони завжди поруч.

Нагадаємо, Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року в місті Кривий Ріг. У квітні 2019 року він був обраний шостим президентом України і став наймолодшим лідером в історії України. Володимир Зеленський одружений і виховує двох дітей - 15-річну доньку Олександру та 7-річного сина Кирила.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський виступив з важливою заявою по Донбасу, підкресливши, що війна на сході України завершиться, як тільки звідти будуть виведені всі проросійські озброєні формування. І це, за твердженням Зеленського, може зробити Росія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?