Піду поїм: голодування Шустера підірвало соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Піду поїм: голодування Шустера підірвало соцмережі

Піду поїм: голодування Шустера підірвало соцмережі
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі відреагували на рішення відомого телеведучого  Савіка Шустера, з яким Державна служба зайнятості анулювала дозвіл на роботу в Україні, оголосити голодування.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Те, що сталося з Савіком Шустером мені нагадує "примусь дурня Богу молитися...". Який дурень заборонив популярному журналістові і ведучому працювати в Україні. Нонсенс! Сподіваюся, цей "дурень" буде дуже швидко вибачатися як безробітний. Чому "дурень"? Тому що своїми діями цей чинуша створив "ведмежу послугу" владі, яку він (чинуша) представляє. Безглузде, безглузде, ідіотське рішення, яке тільки спровокувало обурення діями влади. Вважаю за необхідне негайно публічно звільнити того, хто приймав таке ганебне рішення", - пише глава Луганська ОДА Георгій Тука.


"Вважаю, замовники цькування Шустера (а в тому, що це - саме цькування, сумнівів немає ніяких) не очікували такої його реакції. І реакції громадськості теж не очікували. Найбридкіше в усій цій історії - спроба створити прецедент. Прецедент, коли небажаному - ЗМІ, політику, журналісту, бізнесменові, громадському діячеві, кому-небудь ще - намагаються заткнути рот за допомогою владних важелів. СБУ-ГПУ бруднитися відмовилися, зате цілий Київський центр зайнятості (!) радісно взяв під козирок. Чому не санепідемстанція, припустимо?", - вважає Соня Кошкіна.
"Якщо хоч один раз подібну "подачу" пропустити, все - пиши пропало, маховик вже не зупиниться. Молоху постійно потрібні нові жертви. Власне, ми це вже проходили. І знаємо, чим це закінчилося. Тому за Шустера зараз потрібно боротися. Боротися з усіх сил. На кону доля не тільки його - нас усіх. І, знаєте, мені дико читати висловлювання деяких "свідомих", радісно гигикаючих - ату його, ату. Відразу згадую 2012-й - нашу кримінальну справу: щиро сподіваючись, що нас таки розчавлять, деякі тоді поводилися так само. Не дотиснули - зуби обламали, а "борці" спершу очі при зустрічі ховали, а тепер лібезять. Гидко", - додала вона.


"Дуже-дуже слушне зауваження, погодьтеся: "Сьогодні офіційно Рашка заборонила в Криму Меджліс. А в ФБ ламають списи про шустрого. Капець просто!"", - Написав Sergey Naumovich.



"- Все, я вирішив! Я покажу їм криваву тиранію Вальцмана! Я покажу, як в Україні глумляться над свободою продажі слова! - Савік невтомно ходив по своїй гримерці, виблискуючи вражаючими окулярами.
Помічниця захоплена ахала, притискаючи до грудей Айпад.
- А як, Ваше Савічество? Як?
Савік зупинився посеред гримерки, вражений власною величчю. Він відкусив шматочок іспанської булочки з прованським маслом, запив ковтком пір'ї, і, будучи не в силах впоратися зі своєю значимістю, вигукнув:
- Я прийду на свій канал, на свою передачу, і розповім усім, як мені не дають працювати. Як обмежують мою торгову площадку! Після чого оголошу голодування! Так, голодування!
Помічниця ахнула, і затиснула рот долонею. Але потім прочитала почуту на тренінгу "пафосне н***я" мантру і впоралася з шоком:
- Але як же? Як же ви витримаєте ці нелюдські випробування ?!
Савік взяв нову ноту самозречення:
- Подзвони моєму дієтологу. Нехай складе меню голодування. Там в пост рибу можна два рази. Нехай четвер мені розпише, як омарний день. Буду жити на одній пір'ї.
В очах асистентки стояли сльози. У них відбивався істинний подвиг поточного дня", - коментує блогер Ярослав Матюшин.


Нагадаємо,  Шустер оголосив, що буде продовжувати голодування до тих пір, поки йому не повернуть права працювати в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?