Підвищення цін на продукти: МВС вимагає розслідування
Категорія
Україна
Дата публікації

Підвищення цін на продукти: МВС вимагає розслідування

Підвищення цін на продукти: МВС вимагає розслідування
Джерело:  online.ua

У Міністерстві внутрішніх справ наголосили, що очікують розслідування від Антимонопольного комітету з приводу підвищення цін на продукти. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікації заступника голови МВС Антона Геращенка у Facebook.

За його словами, таку ситуацію могли влаштувати умисно оптовики.

"Передав голові Антимонопольного комітету Юрію Терентьєву аналітичну інформацію про оптові компанії, які дозволяють собі різко і необґрунтовано підвищувати ціни на продукти харчування та овочі, що становлять основу продуктового кошика простих Українців", - зазначив посадовець.

Геращенко додав, що очікується належна реакція комітету на звернення, особливо у контексті "змови великих оптовиків".

Нагадаємо, продукти та засоби гігієни подорожчали в Україні після введення обмежень на тлі епідемії коронавірусу COVID-19. Перш за все подорожчали крупи, окремі овочі, антисептики й товари першої необхідності для побуту.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство охорони здоров’я виступило з новими даними щодо поширення коронавірусу COVID-19. Станом на четвер, 26 березня, у країні зареєстрували 156 випадків. З них зареєстровано п'ять смертельних.

У світі за даними Університету Джона Гопкінса сталися 472 109 випадків, з яких летальні - 21 308.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?