Підвищення зарлат та працевлаштування: Кабмін дав гучну обіцянку українцям
Категорія
Економіка
Дата публікації

Підвищення зарлат та працевлаштування: Кабмін дав гучну обіцянку українцям

Підвищення зарлат та працевлаштування: Кабмін дав гучну обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Міністр розвитку економіки Тимофій Милованов під час візиту до ДП Турбоатом повідомив шокуючі дані. За його словами, в Україні зараз 1,5 мільйона безробітних громадян, ціль Міністерства економіки - скоротити кількість безробітних до 900 тисяч, та підвищувати заробітні плати на 2 тисячі гривень на рік. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

"У нас 8,5 відсотків безробітних, тобто 1,5 мільйони. Потрібно спростити законодавство, полегшити наймання співробітників та підвищити їхній соціальних захист. І точно змінити роботу центрів зайнятості. Вони не мають бути соціальною касою, а повинні надавати реальну допомогу людям у пошуку достойної роботи. Тому що туди тільки за грошима приходять", - наголосив Милованов.

Окрім того, він підкреслив, що ціль відомства скоротити безробіття та підвіщувати зарплати на 2 тисячі грн на рік.

"Наше завдання скоротити безробіття до 5 відсотків, а зарплати підвищувати хоча б на 2 тисячі гривень в рік. Тоді як річне зростання цін має бути не вище 5 відсотків", - додав Милованов.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України потішило українців новим приємним прогнозом — урядом очікується зміцнення обмінного курсу гривні у зв’язку з досягненням домовленостей з РФ щодо транзиту газу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?