Пірати напали на судно з українцями - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Пірати напали на судно з українцями - перші подробиці

Пірати напали на судно з українцями - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Біля камерунського міста Дуала нігерійські пірати пограбували судно, що стояло на якорі, та взяли чотирьох заручників. Вказано, що це сталося у протоці Бонні. За попередніми даними, серед них є українці, передає ONLINE.UA з посиланням на Морський інформаційний центр.

Вказано, що інцидент стався ще 30 березня, проте відомо про нього стало тільки за кілька днів.

"Заручників, які є членами екіпажу, вивезли у невідомому напрямку. Інформацію про захоплених українців підтвердив родич одного з моряків.Нині справою займається Міністерство закордонних справ України. Також про подію повідомили консула України в Нігерії", - сказано в повідомленні.

Станом на 2 квітня 2019 року судно, яке належить грецькій компанії, ошвартоване в порту Дуала.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше постпред США при НАТО Кей Бейлі Гатчісон заявила, що міністри закордонних справ країн-членів НАТО в Вашингтоні розглянуть пакет військових заходів реагування на агресію Росії, який гарантуватиме безпеку для проходу українських суден через Керченську протоку та в Азовському морі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?