"Пішов ти в ...": на грузинському ТБ обматюкали Путіна - шокуюче відео
Категорія
Світ
Дата публікації

"Пішов ти в ...": на грузинському ТБ обматюкали Путіна - шокуюче відео

"Пішов ти в ...": на грузинському ТБ обматюкали Путіна - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст та ведучий авторської програми на грузинському телеканалі "Руставі-2" Георгій Габунія російською мовою звернувся до президента Росії Володимира Путіна. Що цікаво, звернення складалося винятково з нецензурних виразів, передає ONLINE.UA з посиланням на Ехо Кавказу.

Варто зазначити, що генеральний директор телекомпанії "Руставі 2" Ніка Гварамія засудив нецензурну лайку в авторській програмі Габунії. Гварамія зазначив, що незважаючи на те, що дана передача є авторською, канал не підтримує таку нудотну лайку в прямому ефірі.

Однак після цього гендиректор зізнався, що повністю згоден з пафосом заяви Габунії і буде вибачатися за мат на адресу Путіна, але зазначив, що канал вважає неприпустимою таку самодіяльність. Телекомпанія "Руставі-2" згодом видалила відеоролик зі зверненням зі своєї сторінки в Facebook.

Після цього російський пропагандист Дмитро Смирнов опублікував відео на своїй сторінці в Тwitter, заявивши про якесь розчарування Грузією.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Кремля Володимир Путін заявив, що йому не сподобалися заяви президента Володимира Зеленського щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?