Пішов з життя відомий модельєр Патрік-Луї Віттон
Категорія
Культура
Дата публікації

Пішов з життя відомий модельєр Патрік-Луї Віттон

Пішов з життя відомий модельєр Патрік-Луї Віттон
Джерело:  online.ua

Неочікувано для всіх пішов з життя нащадок французького модельєра у п'ятому поколінні Патрік-Луї Віттон. Сумну новину дім моди Louis Vuitton повідомив на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

"Із глибоким сумом ми розповідаємо про смерть Патріка-Луї Віттона. Усі наші думки з його родиною, зокрема з його синами П'єром-Луї і Бенуа-Луї, які працюють із нами, а також його онуками. Патрік-Луї продовжив сімейну традицію, доєднавшись до майстерні в 1973 році як тесляр. Його досвід і пристрасть до виготовлення скринь постійно оновлювали спадщину мистецтва подорожей. "Savoir-faire може існувати тільки в тому разі, якщо його передають..." було одним із його улюблених висловлювань", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Патріку-Луї Віттону було лише 68 років.
Нагадаємо, Louis Vuitton – французький дім моди, який спеціалізується на виробництві валіз і сумок, одягу, парфумерії та аксесуарів класу "люкс". Дім моди було засновано в 1854 році.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  26 вересня помер колишній президент Франції Жак Ширак. Відомий політик і державний діяч пішов з життя у віці 86 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?