Після мене хоч потоп: Путін осоромився з цитатою, кажучи про підвищення пенсійного віку в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Після мене хоч потоп: Путін осоромився з цитатою, кажучи про підвищення пенсійного віку в РФ

Після мене хоч потоп: Путін осоромився з цитатою, кажучи про підвищення пенсійного віку в РФ
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін анонсував телезвернення до росіян з приводу пенсійної реформи, яка передбачає значне підвищення віку виходу на пенсію. Говорячи про це, російський глава згадав відому цитату, але забув її автора, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

"Неможливо керуватися принципами короля-сонце:«Після мене хоч потоп»", - заявив Путін, кажучи про пенсійну реформу, але російські журналісти підловили його на тому, що дана цитата насправді приписується правнуку короля-сонце, або його фаворитці маркізі де Помпадур.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков пізніше анонсував телезвернення Путіна до росіян з приводу пенсійної реформи на 29 серпня. Він заявив, що російський лідер виступить перед громадянами Росії не через те, що його рейтинг різко обвалився після того, як стало відомо про нововведення, а через важливість теми.

Також Пєсков підкреслив, що Путін не турбується через падіння рейтингу. Він уточнив, що в телезверненні російський лідер докладно викладе свою точку зору по пенсійним змінам, так як дана реформа має резонансність.

Нагадаємо, в Росії хочуть збільшити пенсійний вік до 63 років для жінок і до 65 років для чоловіків. Ця реформа викликала шок у росіян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії проходять масштабні акції протесту проти пенсійної реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?