Після подій в Одесі Саакашвілі виступив із гучною заявою: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Після подій в Одесі Саакашвілі виступив із гучною заявою: опубліковано відео

Після подій в Одесі Саакашвілі виступив із гучною заявою: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Глава Одеської ОДА  Міхеїл Саакашвілі виступив із заявою, в якій підкреслив бездіяльність СБУ і президента України Петра Порошенка, які нічого не роблять щодо ситуації в Одесі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Міхеїла Саакашвілі.
Губернатор Одеської області розповів про те, як в Одесі тітушки побили протестувальників біля міської мерії: "Це відбувалося під покровом ночі, під прикриттям міської мерії, яка заздалегідь відключила всі камери зовнішнього спостереження, щоб не залишилося слідів".
Також згадав про обстріл з гранатомета одного з центрально розташованих банків Одеси: "І, як завжди буває за традицією, той, хто це зробив, знову не знайдений".
"Не знайдений, бо місцеве СБУ замість того, щоб займатися сепаратистами, останні місяці зайняте тільки одним, - стеженням за командою реформаторів, їх дискредитацією і збиранням інформації на мене і на інших. Замість того, щоб займатися справою", - розповів глава Одеської ОДА.
"Одеса залишилася без прокурорів. Сьогодні в Києві прокурори знову влаштували шабаш за цілковитої мовчазної згоди дуже багатьох з офіційних осіб. Майже ніхто не підняв проти цього голос, а в цей час у нас в Одесі прокуратура повністю дезорганізована, без керівника, СБУ нічим не займається, і поліція не отримує достатньо підтримки", - додав Міхеїл Саакашвілі.
Також він зазначив, що ці події є ознаками революції, про яку він попереджав у своєму зверненні до президента України Петра Порошенка:
"Ми маємо всі ознаки розпаду держави. Тому я хочу напередодні річниці 2 травня і на тлі того, що вороги України явно готуються, в тому числі в Одесі і в Одеській області, ще раз звернутися до президента України, ще раз вимагати: допомогти нам навести лад", - заявив глава Одеської ОДА.
Міхеїл Саакашвілі зажадав прозорого, в згоді з громадськістю, призначення прокурора Одеської області, "припинення шабашу в прокуратурі", а краще, - відновлення на посаді Давида Сакварелідзе.
"І прошу президента, без всякого зволікання ввести в Одесу з'єднання підрозділів Національної гвардії України і додаткові підрозділи поліції, попередньо забезпечивши їх усім необхідним, у тому числі і продовольством, і місцем для ночівлі. Вони повинні бути фінансово забезпечені", - підкреслив губернатор Одеської області .
Також глава Одеської ОДА нагадав про те, як промовчав Київ, коли  з будівлі міської ради Одеси демонстративно винесли заступника Саакашвілі Сашу Боровика, коли знайшли багатомільйонні статки на офшорах мера Одеси Геннадія Труханова, коли тітушки з'явилися в Одесі, і закликав не мовчати надалі.
Крім іншого, Саакашвілі також згадав, що планує зустрітися з Порошенком і обговорити всі нагальні проблеми.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, Міхеїл Саакашвілі розкрив свої політичні плани поза Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?