Після пологів жінка виглядає привабливіше
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Після пологів жінка виглядає привабливіше

Після пологів жінка виглядає привабливіше
Джерело:  Настрій

Кожна молода мама може бути впевнена, що більш приваблива сексуально, ніж будь-коли раніше, навіть коли вона скуйовджена після безсонної ночі з немовлям, повідомляє Настроение.
І на це є причини. Ви відчули свою силу. «Сексуальність і внутрішня сила нерозривно пов'язані», - вважає сімейний психотерапевт Марія Бермудес. У сильних людей - потужна, що не знає меж, харизма. Хіба ви не відчули, наскільки ви сильна, коли народжували? Гей, ви ж практично поодинці створили цілу (і зовсім дивне) людську істоту! Якщо вам вдалося таке, то тепер вам все під силу.
Ви чули про синдром мами-ведмедиці? Ви відповідаєте за безпорадну крихітну істоту, і це додає вам впевненості в собі. «Материнство позбавляє жінок від деяких страхів і робить більш відкритими для нового досвіду», - зазначає письменниця Даніель Кавалуччі, співавтор книги «Ваша оргазмічна вагітність». Ви тепер не соромитеся, якщо потрібно, влаштувати скандал, висловити свою думку і дати відсіч кожному, хто, як вам здається, може заподіяти шкоду малюкові. Тепер у вас немає ніяких причин показувати свою сором'язливість і в спальні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?