Після провалу "Новоросії" у Путіна новий план: в Україні розкрили деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Після провалу "Новоросії" у Путіна новий план: в Україні розкрили деталі

Після провалу "Новоросії" у Путіна новий план: в Україні розкрили деталі

Радник президента України Володимир Горбулін вважає, що після провалу проекту "Новоросія" Росія буде працювати над "самоліквідацією України".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Дзеркало тижня.


За словами Горбуліна, Кремль буде працювати над "самоліквідацією України як держави".


Першим етапом якої ("самоліквідації України" - ONLINE.UA) - стає тотальна хаотизации українського життя за всіма основними напрямками ", - пише Дзеркало тижня.


Читайте також: Гаага без гарантій: в Україні великі надії на позов проти Росії, але є складнощі 


Видання повідомляє, що один з напрямків - це міжнародний напрямок (через велику кількість "планів припинення війни"), інший - економічний (в т.ч. через ускладнення економічних відносин всередині країни), третій - політичний (агітація за перевибори всіх і вся).


На думку радника Порошенко, Україна впоралася з багатьма викликами, але не з усіма.


"І таких напрямків дуже багато. З багатьма з цих викликів нам вдається впоратися. Але не з усіма. І це якраз той проблемний момент, який все ще не вирішений в рамках реформування сектора безпеки і оборони. І хоча наші західні партнери всі ці роки нам активно допомагали в цій сфері, але сказати, що проблемних місць не залишилося, було б великим перебільшенням", - заявив Горбулін.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російські військові, які брали участь в бойових діях проти України на Донбасі, після повернення отримали нагороди за участь у війні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?