Після прямої лінії Путіна хітом мережі став монолог Жванецького: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Після прямої лінії Путіна хітом мережі став монолог Жванецького: опубліковано відео

Після прямої лінії Путіна хітом мережі став монолог Жванецького: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

По закінченню  прямої лінії президента Росії Володимира Путіна, в рамках якої 14 квітня він відповідав на питання росіян, в мережі згадали виступ російського письменника-сатирика Михайла Жванецького про корупцію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал ehorussia.


"Я, чесно кажучи, був здивований тією сміливості, з якою наш президент прямо в зал, де сиділи губернатори, міністри, депутати, прямо в цей зал, сміливо, говорив про корупцію. Ця публіка зустріла це все твердо! Все так само відкрито і сміливо дивлячись йому в очі", - говорить сатирик у виступі.


"Він говорив: "У нашій країні процвітає корупція!", А вони навіть вийняли блокноти і щось записали. Дійсно, мабуть так: процвітає що? Корупція, так і записали. Процвітає де? В нашій країні! Процвітає коли? Сьогодні процвітає корупція! ", - продовжує Михайло Жванецький.


"Ніхто не схопився так істерично: "Так як ви смієте, хто, де?!" Ось ніхто цього не сказав. Бо де вона процвітає? Та ба, в країні! Ось вийдемо, там вона і процвітає", - резюмував письменник.



"Звичайно старе, але звучить абсолютно актуально і пряме відношення до прямої лінії. Справедливості сказати - не тільки в Росії, і не тільки в Україні. Але у нас хоча б не оргазмують на портрет", - прокоментував виступ Юрій Гончарук.


"Сказано давно, але нічого не змінилося. А це - діагноз 16-річного правління", - додав Олександр Ка.


"Як давно все сказано, але як незмінно актуально! Але основна маса народу буде жити в лайні (в корупції, в злиднях, в середньовіччі) не залежно від того, Путін у неї нині Богом або Мутин. Повністю підкорятися Закону, не красти, бути на рівних з самим верхнім чином, але і за той верхній чин могти прийняти відповідальне рішення - смерті подібно для цих рабів!", - написав користувач SAO Systems.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, російський журналіст  Олександр Сотник назвав слова Володимира Путіна "смітником"  і розповів про те, що у нього є пул брехні на будь-яку тему, і тому немає сенсу його слухати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?