Після Путіна може бути ще гірше - військовий дав прогноз для України
Категорія
Події
Дата публікації

Після Путіна може бути ще гірше - військовий дав прогноз для України

Після Путіна може бути ще гірше - військовий дав прогноз для України
Джерело:  online.ua

Відсторонення від влади президента РФ Володимира Путіна не призведе до примирення між Росією і Україною, оскільки є велика небезпека, що наступник Путіна продовжить його курс.
Таку думку висловив в інтерв'ю ONLINE.UA військовий інструктор-волонтер, колишній військовослужбовець Армії оборони Ізраїлю Цві Аріелі.
"Ми не знаємо, хто в разі чого прийде на зміну Путіну. Я просто ніколи не думав, що Путін - найгірша людина в Російській Федерації, думаю, там є великі яструби. І якщо ми подивимося на розклад сил при голосуванні, стає очевидним, що демократів там практично немає. Там є путіністи, на другому місці після них - всякі комуністи, ЛДПРщики тощо", - зазначив він.
Читайте також: Ро сія не піде на Маріуполь і Одесу, у неї є завдання-максимум на Донбасі - Цві Аріелі
На думку Аріелі, справа не в Путіні, а в росіянах, які дуже болісно переживають розпад СРСР і не готові змиритися з цим історичним фактом.
"Тому українці повинні готуватися до боротьби за свою незалежність в довгостроковому масштабі. При цьому ніякі резолюції міжнародних організацій або санкції не приведуть до перемоги України в цьому протистоянні самі по собі. Взагалі, якщо подивитися на історію санкцій, то в більшості випадків санкції без інших заходів - розвідки, диверсійних акцій і так далі - ніде не були успішні", - додав військовий інструктор.
Подробиці читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Україна здатна повернути Донбас силою і вигнати звідти "невпізнаних зелених чоловічків" - Цві Аріелі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?