Після рішення суду Гааги Путіну вже шукають наступника — ГУР
Категорія
Політика
Дата публікації

Після рішення суду Гааги Путіну вже шукають наступника — ГУР

Після рішення суду Гааги Путіну вже шукають наступника — ГУР
Джерело:  online.ua

Після рішення Міжнародного кримінального суду видати ордер на арешт президента РФ настрої в Кремлі стали не такими оптимістичним, як раніше. Путіну вже шукають заміну, проте пошуком займається вже не сам диктатор.

Джерело: Андрій Юсов в ефірі телемарафону

У Кремлі все більше незадоволення від того, що відбувається

В ефірі телемарафону представника ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що коло Путіна звужується.

Путін стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині країни, - додав Юсов.

Вчора російські пропагандисти не вийшли зі своїми традиційними шоу, де обговорювали саме Гаагу.

Сам факт обговорення цієї новини навіть для зазомбованого населення РФ був би дивним і занадто тривожним "дзвінком".

Бо розповідати, що "спецоперація" йде за планом, а потім отримати розшук і припис до арешту від МКС - це навіть Соловйову і Скабєєвій буде важко ці речі поєднати між собою, - пояснив Юсов.

Також представник ГУР зазначив, що у Кремлі все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна. І так, вже мова йде про пошук наступника Путіна і шукає його вже не Путін.

МКС видав ордер на арешт Путіна

17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародні ордери на арешт президента Росії Володимира Путіна, а також уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової за депортацію українських дітей, що є воєнним злочином.

У заяві суду зазначено, що російський президент "може нести відповідальність за воєнний злочин у вигляді незаконної депортації населення (дітей) і незаконного переміщення населення (дітей) з окупованих територій України до Російської Федерації".

За межами Росії Путіна мають заарештувати та передати до суду.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?