Після стрільб на полігоні під Дніпром вже добу лютує пожежа
Категорія
Події
Дата публікації

Після стрільб на полігоні під Дніпром вже добу лютує пожежа

Після стрільб на полігоні під Дніпром вже добу лютує пожежа
Джерело:  dp.dsns.gov.ua

Після проведення навчальних стрільб на військовому полігоні у Дніпропетровській області почалася пожежа, яку вже майже добу не можуть загасити.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області.

Читайте також: У Росії через масштабну пожежу згоріло 130 житлових будинків, понад 500 людей опинилися просто неба, є загиблі

Полігон Міністерства оборони України знаходиться в районі селища Гвардійське Новомосковського району. Займання почалося близько 10:45 у понеділок, 17 липня, - на окремих ділянках почала горіти трава і суха підстилка, незабаром охопивши площу в 25 гектарів.

О 20:40 подальше поширення вогню вдалося запобігти і локалізувати його на площі в 30 гектарів, проте станом на 07:00 18 липня гасіння ще триває.

Як повідомляв ONLINE.UA, у кінці травня на Полтавському міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів кілька діб гасили вогонь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?