Після видачі ліцензій УНЛ зможе швидко залучити значні інвестиції, - Майкл Фогго
Категорія
Економіка
Дата публікації

Після видачі ліцензій УНЛ зможе швидко залучити значні інвестиції, - Майкл Фогго

Після видачі ліцензій УНЛ зможе швидко залучити значні інвестиції, - Майкл Фогго
Джерело:  daily.rbc.ua

Після видачі ліцензій для українських операторів лотерей компанія УНЛ змогла б швидко залучити значний обсяг інвестицій для будівництва сучасної компанії з європейським підходом до ведення бізнесу. Про це заявив власник УНЛ, британський бізнесмен Майкл Джон Фогго в інтерв'ю «РБК-Україна», повідомляє ONLINE.UA.

«У УНЛ історично стабільні зв'язки з провідним міжнародним постачальником лотерейних систем і устаткування IGT (International Game Technology PLC) - визнаним лідером індустрії. Це наш стратегічний партнер, з яким у нас довгостроковий контракт, були, є і будуть міцні ділові зв'язки. З американськими колегами з IGT у УНЛ зараз існують стратегічні плани щодо розгортання сучасної лотерейної платформи і оновлення ритейл-обладнання після видачі урядом ліцензії та прийняття ліцензійних умов для учасників лотерейного ринку», - повідомив він.

Фогго зазначив, що перевірені практикою лотереї та технології від IGT в партнерстві з діючою командою УНЛ - це безпрограшний варіант побудови лотереї, аналогічної тим, які працюють у Великобританії, Франції, Польщі, США.

«Україна знаходиться в Європі, а тому в будь-якому випадку лотерейна галузь буде побудована за кращими європейськими моделями. І я зацікавлений в тому, що брати активну участь у розвитку лотерейного ринку тут. При правильній реалізації моделі лотерейного ринку, лотерея зможе принести дохід усім - державі, суспільству, гравцям і інвесторам», - заявив він.

Окрім того, британський бізнесмен спростував повідомлення в українських ЗМІ про те, що бенефіціарами УНЛ є українські політики Олександр Третьяков, Гліб Загорій, бізнесмен Борис Ложкін, а у Третьякова є опціон на придбання частки компанії.

«Я не знайомий ні з ким з цих людей. Так, я бачив деякі статті в українських ЗМІ, де стверджувався подібний нонсенс. Хочу підкреслити: я не пов'язаний і не можу бути пов'язаний з українськими політиками. І, до речі, зараз юристи УНЛ проводять роботу щодо всіх цих неправдивих публікацій. Наприклад, в деяких медіа стверджувалося, що компанію намагалися захопити рейдерським шляхом. Але напередодні покупки я, зрозуміло, перевіряв за допомогою юристів абсолютно все, що стосується УНЛ, і можу запевнити, що інформація про рейдерське захоплення - неправда. Інформація про наявність у когось опціону на придбання частки УНЛ - теж абсолютна вигадка. Проведений фінансовий і юридичний аудит показав, що не існує ніяких прав третіх осіб та інших обмежень щодо переходу компанії в мою власність», - підкреслив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?