Після загибелі дитини аквапарк у Києві закриють: стали відомі деталі трагедії
Категорія
Україна
Дата публікації

Після загибелі дитини аквапарк у Києві закриють: стали відомі деталі трагедії

Після загибелі дитини аквапарк у Києві закриють: стали відомі деталі трагедії

Після  трагедії у аквапарку київського торгівельно-розважального центру "Дрім Таун", власники вирішили закрити його для відвідувачів, аби забезпечити роботу слідчих.

Про це повідомив співвласник ТРЦ Гарік Корогодський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook бізнесмена.

"У зв'язку з тим, що трапилось, прийняли рішення у суботу, 23 квітня, закрити аквапарк для відвідувачів, аби забезпечити роботу слідчої групи", — написав він.

Також Корогодський додав, що поліції були надані усі відеозаписи.

"Ще раз щирі співчуття батькам", — написав він.

Раніше прес-секретар Оболонського управління поліції Києва Оксана Щербак повідомила, що загибле дитя відпочивало в аквапарку разом з батьком, бабусею та сестрою.

"У закладі відпочивали батько дитини, його бабуся і сестра. У якийсь момент маля лишилося без нагляду і захлинулося водою", — сказала вона.

За її словами, трагедія трапилась близько 18:15 п'ятниці, 22 квітня.

"О 19:40 медики констатували смерть дитини. Спочатку її спасінням займалися рятувальники ТРЦ, після — лікарі швидкої допомоги", - уточнила прес-секретар.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше подібна трагедія трапилась ще 2011 року — тоді у кримському аквапарку Алушти втопився 7-річний хлопчик з Молдови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?