Письменник-бойовик Прилєпін викликав бурю в мережі заявою про "паспорт ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Письменник-бойовик Прилєпін викликав бурю в мережі заявою про "паспорт ДНР"

Письменник-бойовик Прилєпін викликав бурю в мережі заявою про "паспорт ДНР"
Джерело:  Співрозмовник.ru

Російський пропагандист Захар Прилєпін, який публічно вступив до лав бойовиків ДНР в якості "політрука", заявив, що в нього немає причин отримувати "паспорт" псевдореспубліки.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sobesednik.ru, таку заяву Прилєпін зробив 21 лютого в Москві на презентації своєї нової книги.
Російський пропагандист зазначив, що головною метою отримання "паспортів" ДНР і ЛНР є подальший їх обмін на громадянство РФ. Він підкреслив, що, будучи громадянином РФ, не бачить сенсу в набутті "громадянства" ДНР: "Я можу отримати його в будь-яку хвилину. Але мені це навіщо?"

Читайте також: Ударить по кишені: російському письменнику відгукнувся вступ у бойовики ДНР
Раніше Прилєпін, який отримав у бойовиків "звання" майора, заявляв, що його сім'я хоче переїхати в ДНР на постійне місце проживання.
Заява одіозного російського письменника викликала активні обговорення в соціальних мережах.





Як повідомляв ONLINE.UA, 18 лютого президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання документів, виданих бойовиками ДНР-ЛНР в окупованих районах Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?